AQY GROUP SDN BHD

AQY FOODS TRADING ditubuhkan pada Januari 2017 sehingga kini. Kini telah didaftarkan bersama AQY GROUP SDN BHD. Pengasas adalah gabungan suami isteri yang menetap di Kajang, Selangor.

AQY Bakemart adalah pembekal bahan bakeri yang terletak di Sungai Kantan bagi Cawangan pertama. Manakala cawangan kedua terletak di Merlimau, Melaka.

Bahan bakeri yang dibekalkan secara borong dan runcit dalam pelbagai jenis kategori dan jenis bahan, terdapat juga pelbagai jenis plasti pembungkusan dan papan juga kotak kek untuk kegunaan para pembuat kek dan kuih.

PENGALAMAN AQY

Bahan Bakeri - 6 tahun
Pembungkusan - 6 tahun
Penghantaran - 5 tahun
Pemasaran - 5 tahun

Pengasas AQY GROUP SDN BHD

Kami ingin membantu lebih ramai pembuat kek dan kuih untuk mendapatkan bahan bakeri dengan mudah dan jimat. Disamping itu juga kami ingin memastikan semua bahan yang dibekalkan adalah halal dan bersih.

‘Mencari yang halal itu fardhu’

Hanif Zanani

Founder AQY GROUP SDN BHD
0
Cawangan
0
Pelanggan
0
Jenis Produk

KENAPA AQY

Mudah dan Jimat

Kerana AQY membantu dari segi penerangan produk dan mudah untuk berurusan selepas pembelian. Juga jimat jika menggunakan khidmat penghantaran dari AQY Hantar!

Pelanggan AQY

Pelanggan AQY yang mendaftar sehinggan kini tahun 2022 adalah sebanyak 7000 orang.

Penghantaran AQY Hantar

Kami mempunyai khidmat penghantaran yang dikenali sebagai AQY Hantar. Penghantaran yang cepat dan mudah untuk digunakan.

Mesra Pelanggan

Kami mempunyai pasukan yang sentiasa menunggu untuk melayani apa jua persoalan dari anda! Jom jadi kawan kami.

AQY Memori

AQY Partner